Το Homeowners of America εγκαινιάζει υπηρεσίες στην Ιντιάνα

0
Το Homeowners of America εγκαινιάζει υπηρεσίες στην Ιντιάνα

Η έναρξη των προσφορών ασφάλισης ιδιοκτητών σπιτιού στην Ιντιάνα επιδεικνύει ισχυρή εκτέλεση της εθνικής στρατηγικής ανάπτυξης


Η Porch Group, μια κορυφαία εταιρεία κάθετου λογισμικού που ανακαλύπτει εκ νέου τις βιομηχανίες οικιακών υπηρεσιών και ασφάλισης, εξαγόρασε την HOA τον Απρίλιο του 2021 με σχέδια να προωθήσει την ανάπτυξη στις τρέχουσες αγορές της HOA και να επεκταθεί σε εθνικό επίπεδο. Έκτοτε, η HOA ξεκίνησε με επιτυχία τις ασφαλιστικές της δραστηριότητες για ιδιοκτήτες σπιτιού σε 14 πολιτείες με την υποστήριξη της πλατφόρμας του Ομίλου Porch, ανεβάζοντας το αθροιστικό σύνολο κατάστασης της HOA σε 20. Η προσθήκη ορόσημο της Ιντιάνα καταδεικνύει τη δέσμευση της Porch να εκτελέσει την εθνική της στρατηγική επέκτασης και να προσφέρει τεχνολογία καθοδηγούμενη ασφαλιστική εμπειρία πανελλαδικά.

«Επεκτείνουμε τα ασφαλιστικά προϊόντα των ιδιοκτητών μας σε εθνικό επίπεδο, επιτρέποντάς μας να εκμεταλλευτούμε πλήρως την κάθετη πλατφόρμα λογισμικού μας», δήλωσε ο Matt Ehrlichman, ιδρυτής, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Porch. “Η εισαγωγή των υπηρεσιών στην Ιντιάνα συνεχίζει τη δυναμική μας καθώς συνεχίζουμε να παρέχουμε υπηρεσίες επόμενου επιπέδου για ιδιοκτήτες σπιτιού και πράκτορες HOA.”

Σχετικά με το Porch Group
Η Porch Group είναι μια κάθετη πλατφόρμα λογισμικού με βάση το Σιάτλ για τη βιομηχανία ιδιοκτητών σπιτιού. Ο Όμιλος Porch παρέχει λογισμικό και υπηρεσίες σε περισσότερες από 25.500 εταιρείες οικιακών υπηρεσιών, όπως επιθεωρητές σπιτιού, εταιρείες κοινής ωφέλειας και στελέχη δανείων, επιθεωρητές κατοικίας, εταιρείες εγγύησης και κτηματομεσιτικά γραφεία. Μέσω αυτών των σχέσεων και των πολλαπλών επωνυμιών της, η Porch παρέχει μια κινούμενη υπηρεσία θυρωρού στους αγοραστές σπιτιού, βοηθώντας τους να εξοικονομήσουν χρόνο και να λάβουν καλύτερες αποφάσεις για κρίσιμες υπηρεσίες, όπως ασφάλιση, εγγύηση, μετακόμιση, ασφάλεια, τηλεόραση/διαδίκτυο και επισκευή και βελτίωση σπιτιού και άλλα . Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Porch, επισκεφθείτε το porchgroup.com ή το porch.com.

Μελλοντικές δηλώσεις

Αυτό το δελτίο τύπου περιέχει «προβλεφτικές δηλώσεις» κατά την έννοια του Private Securities Litigation Reform Act του 1995. Λέξεις όπως «πιστεύω», «σκοπεύω», «δείξω», «αναμένω», «εκτιμώ», «αναμένω,» Οι εκφράσεις «πρέπει» και «πιθανόν» και παρόμοιες εκφράσεις προσδιορίζουν δηλώσεις που κοιτάζουν το μέλλον. Επιπλέον, δηλώσεις που δεν είναι ιστορικές θα πρέπει επίσης να θεωρούνται δηλώσεις που κοιτάζουν το μέλλον. Οι αναγνώστες προειδοποιούνται να μην βασίζονται αδικαιολόγητα σε αυτές τις μελλοντικές δηλώσεις, οι οποίες μιλούν μόνο από την ημερομηνία που έγινε η δήλωση. Τέτοιες μελλοντικές δηλώσεις βασίζονται σε τρέχουσες προσδοκίες που συνεπάγονται έναν αριθμό γνωστών και άγνωστων κινδύνων, αβεβαιοτήτων και άλλων παραγόντων που μπορεί να προκαλέσουν τα πραγματικά γεγονότα να είναι ουσιωδώς διαφορετικά από εκείνα που εκφράζονται ή υπονοούνται από αυτές τις μελλοντικές δηλώσεις. Άλλοι παράγοντες μπορεί να κάνουν τα πραγματικά αποτελέσματα της Porch να διαφέρουν ουσιαστικά από αυτά που εκφράζονται ή υπονοούνται στις μελλοντικές δηλώσεις και αυτοί οι παράγοντες συζητούνται στα αρχεία της Porch στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ (“SEC”), συμπεριλαμβανομένης της Ετήσιας Έκθεσής της για το Έντυπο 10- K για το οικονομικό έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2021, και οι επόμενες εκθέσεις που κατατέθηκαν από την Porch στην SEC. Αντίγραφα των αρχειοθετήσεων της Porch στην SEC μπορούν να ληφθούν στην ενότητα “Επενδυτές” του ιστότοπου της Porch στη διεύθυνση www.porchgroup.com ή στον ιστότοπο της SEC στη διεύθυνση www.sec.gov.

Οι μελλοντικές δηλώσεις που περιλαμβάνονται σε αυτό το δελτίο τύπου γίνονται κατά την ημερομηνία του παρόντος. Η Porch δεν έχει καμία υποχρέωση (και ρητά αποποιείται κάθε τέτοια υποχρέωση) να ενημερώσει οποιαδήποτε από τις πληροφορίες σε αυτό το δελτίο τύπου, εάν κάποια μελλοντική δήλωση αργότερα αποδειχθεί ανακριβής, είτε ως αποτέλεσμα νέων πληροφοριών, μελλοντικών γεγονότων ή άλλου είδους , εκτός εάν απαιτείται διαφορετικά από την ομοσπονδιακή νομοθεσία περί κινητών αξιών.

Επικοινωνία Τύπου:
Catherine Adcock
Gateway Group
(949) 574-3860
[email protected]

Επικοινωνία Επενδυτικών Σχέσεων:
Emily Lear, Επικεφαλής Επενδυτικών Σχέσεων
Ομάδα Βεράντα
(701) 214-8177
[email protected]

Bir cevap yazın