Συμβουλές για τη συντήρηση του σπιτιού Δεκεμβρίου | HOAIC

0
Συμβουλές για τη συντήρηση του σπιτιού Δεκεμβρίου | HOAIC

Ο Δεκέμβριος είναι εδώ και ο χειμώνας έρχεται, πράγμα που σημαίνει ότι οι ανάγκες συντήρησης του σπιτιού σας για τον Δεκέμβριο καλούνται. Αν και ο μήνας είναι πολυάσχολος, αφιερώστε λίγο χρόνο για να προετοιμάσετε το σπίτι σας ενόψει των εποχών που αλλάζουν για να αποτρέψετε ανεπιθύμητα προβλήματα τους επόμενους μήνες.

Μην παραλείψετε αυτές τις συμβουλές για τη συντήρηση του σπιτιού του Δεκεμβρίου.

Δοκιμάστε και συντηρήστε τους συναγερμούς καπνού σας

Με περισσότερο χρόνο εστιασμένο στο μαγείρεμα των γιορτών και αυξημένη χρήση θερμαντικών στοιχείων στο σπίτι, προστατέψτε τον εαυτό σας και την οικογένειά σας διασφαλίζοντας ότι οι ανιχνευτές καπνού σας λειτουργούν σωστά. Σύμφωνα με την Εθνικός Σύλλογος Πυροπροστασίαςοι σωστά εγκατεστημένοι και συντηρημένοι συναγερμοί καπνού σώζουν ζωές και είναι το κλειδί για τη μείωση των θανάτων και των τραυματισμών από πυρκαγιές.

 • Πατήστε το κουμπί δοκιμής για να ελέγξετε τον συναγερμό καπνού και να αντικαταστήσετε τις άδειες μπαταρίες. Συνηθίστε να τα δοκιμάζετε κάθε μήνα.
 • Εγκαταστήστε συναγερμούς καπνού σε κάθε υπνοδωμάτιο, έξω από κάθε ξεχωριστό χώρο ύπνου και σε κάθε επίπεδο του σπιτιού σας.
 • Αντικαταστήστε όλους τους συναγερμούς καπνού κάθε 10 χρόνια.

Μονώστε τους εκτεθειμένους σωλήνες

Οι εκτεθειμένοι σωλήνες νερού που διατρέχουν τη σοφίτα, τον χώρο ανίχνευσης, το υπόγειο ή το γκαράζ σας είναι πιο ευαίσθητοι στο πάγωμα, το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε καταστροφικές απώλειες. Η προετοιμασία των σωλήνων σας είναι απαραίτητη για το χειμώνα του σπιτιού σας και μπορεί να βοηθήσει στην αποφυγή τέτοιων προβλημάτων.

 • Μετρήστε τη διάμετρο κάθε σωλήνα πριν αγοράσετε μόνωση για να βεβαιωθείτε ότι εφαρμόζει σωστά. Μπορείτε να αγοράσετε τους μονωτικούς σωλήνες αφρού στο τοπικό σας κατάστημα υλικού.
 • Αφαιρέστε τη βρωμιά ή το λίπος από τους σωλήνες πριν από την εγκατάσταση, ώστε να στερεωθεί σωστά.
 • Ελέγχετε τη μόνωση κάθε χρόνο για να βεβαιωθείτε ότι είναι ακόμα στερεωμένη και σε καλή κατάσταση.

Συντήρηση του συστήματος θέρμανσης σας

Το σέρβις του συστήματος θέρμανσης σας πρέπει να γίνεται ετησίως, γενικά στην αρχή της περιόδου θέρμανσης. Ακόμα κι αν έχετε ήδη ενεργοποιήσει τη θερμάστρα, είναι καλή ιδέα να την ελέγξετε και να τη συντηρήσετε.

 • Αλλάξτε το φίλτρο αέρα για να ελαχιστοποιήσετε τη συσσώρευση βρωμιάς και σκόνης στη μονάδα.
 • Εξασφαλίστε τη σωστή ροή αέρα διατηρώντας τις οπές εξαερισμού χωρίς σκόνη, τρίχες κατοικίδιων ζώων, κουρτίνες ή έπιπλα.
 • Προσλάβετε έναν επαγγελματία για τη διεξαγωγή λεπτομερούς αξιολόγησης και συντονισμού του συστήματός σας.

Τείνουν στον εξωτερικό φωτισμό

Ο εξωτερικός φωτισμός παρέχει σε εσάς και το σπίτι σας ασφάλεια και ασφάλεια, καθιστώντας απαραίτητη τη συντήρηση του συστήματός σας κατά την περίοδο των διακοπών.

 • Αφαιρέστε τα φύλλα και τα υπολείμματα που έχουν πέσει στα φωτιστικά σας για να διατηρείτε τις περιοχές καλά φωτισμένες.
 • Αντικαταστήστε τους λαμπτήρες που έχουν σβήσει και σκεφτείτε να κάνετε αναβάθμιση σε λαμπτήρες με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.
 • Θέλετε να προσθέσετε επιπλέον φώτα σε διαδρόμους και μπροστινές εισόδους; Τα ηλιακά φώτα είναι μια εξαιρετική επιλογή που τοποθετούνται εύκολα και δεν απαιτούν καλωδίωση
Οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται σε αυτό το άρθρο προορίζονται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν προορίζονται για αντικατάσταση επαγγελματικών συμβουλών. Εάν επιλέξετε να ενεργήσετε για αυτά τα στοιχεία, το κάνετε με δική σας ευθύνη. Αυτό το υλικό δεν τροποποιεί, ούτε επηρεάζει με άλλο τρόπο, τις διατάξεις ή τις καλύψεις οποιουδήποτε ασφαλιστηρίου συμβολαίου που εκδίδεται από την Homeowners of America Insurance Company. Δεν αποτελεί δήλωση ότι κάλυψη υπάρχει ή δεν υπάρχει για μια συγκεκριμένη αξίωση ή ζημία στο πλαίσιο οποιασδήποτε τέτοιας πολιτικής. Η διαθεσιμότητα της κάλυψης θα καθοριστεί κατά τη στιγμή της αίτησης με βάση τις ισχύουσες οδηγίες αναδοχής και τους κρατικούς κανονισμούς.

Bir cevap yazın