Συμβουλές για τη συντήρηση του σπιτιού Οκτωβρίου | HOAIC

0
Συμβουλές για τη συντήρηση του σπιτιού Οκτωβρίου | HOAIC

Το φθινόπωρο είναι επίσημα εδώ και είναι μια εξαιρετική στιγμή να ελέγξετε τις εργασίες συντήρησης του σπιτιού σας τον Οκτώβριο πριν ξεκινήσει η περίοδος των διακοπών. Είναι επίσης η τέλεια στιγμή για να ολοκληρώσετε οποιαδήποτε υπαίθρια έργα για να προετοιμάσετε το σπίτι σας για τον χειμώνα.

Δείτε αυτές τις συμβουλές για τη συντήρηση του σπιτιού του Οκτωβρίου.

Κλείστε το σύστημα καταιονισμού, αδειάστε τους σωλήνες νερού και χειμωνιάσετε τις εξωτερικές βρύσες

Ανάλογα με το πού ζείτε, θα μπορούσατε ήδη να αισθάνεστε την έναρξη του χειμώνα και τις χαμηλότερες θερμοκρασίες. Ακόμα κι αν δεν είστε ακόμα εκεί, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να προσδιορίσετε τι πρέπει να κάνετε για να προετοιμαστείτε.

 • Απενεργοποιήστε το σύστημα άρδευσης πριν πέσουν οι νυχτερινές θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν για να αποφύγετε την καταστροφή του συστήματός σας.
 • Αποσυνδέστε τους σωλήνες κήπου από τις εξωτερικές βρύσες και αδειάστε το νερό που μπορεί να υπάρχει μέσα τους.
 • Τοποθετήστε τα καλύμματα της βρύσης σε εξωτερικές βρύσες για να τις προστατέψετε από το πάγωμα. Εάν είναι ακόμα ζεστό στην περιοχή σας, σκεφτείτε να αγοράσετε καλύμματα βρύσης νωρίς, ώστε να είστε προετοιμασμένοι έγκαιρα.
Επιθεωρήστε την οροφή σας για ζημιές και καθαρίστε τα συντρίμμια

Είναι πάντα καλή ιδέα να επιθεωρείτε τη στέγη σας για να βεβαιωθείτε ότι μπορεί να αντέξει σε τυχόν κακές καιρικές συνθήκες που μπορεί να εμφανιστούν κατά τη διάρκεια της περιόδου του φθινοπώρου και του χειμώνα. Προγραμματίστε έναν επαγγελματία να βγει αν παρατηρήσετε ζημιά ή έχετε ανησυχίες.

 • Βεβαιωθείτε ότι η γραμμή της οροφής σας είναι ευθεία και σημειώστε τυχόν βύθιση, καμπυλότητα ή χαλάρωση, καθώς αυτά μπορεί να είναι σημάδια δομικών προβλημάτων.
 • Ελέγξτε τη σοφίτα σας για σημάδια ζημιάς από το νερό, όπως λεκέδες νερού, βρεγμένο δάπεδο στέγης και περιοχές με λιμνάζοντα νερά.
 • Αφαιρέστε φύλλα, κλαδιά και άλλα υπολείμματα που έχουν συσσωρευτεί στη στέγη σας, έτσι ώστε να μην κορεστεί από τις χειμερινές βροχοπτώσεις, αφήνοντας την οροφή σας ευάλωτη σε ζημιές από το νερό.
Κόψτε χαμηλά κρεμαστά κλαδιά δέντρων

Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, τα κλαδιά που κρέμονται χαμηλά μπορούν να σπάσουν κάτω από το βάρος του χιονιού και του πάγου. Εξαλείψτε τον κίνδυνο ζημιάς που σχετίζεται με τα κλαδιά κόβοντας δέντρα κοντά στο σπίτι σας.

 • Κόψτε κλαδιά που έχουν μεγαλώσει κοντά στο σπίτι σας και θα μπορούσαν να γίνουν επικίνδυνα το χειμώνα.
 • Αφαιρέστε τα άκρα που είναι σπασμένα ή νεκρά.
 • Καλέστε έναν επαγγελματία να βγει εάν κλαδιά εκτείνονται πάνω από τη στέγη σας, καθώς μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνο να τα κόψετε μόνοι σας.
Προετοιμάστε τη σοφίτα σας για να αποτρέψετε τα φράγματα πάγου

Φράγματα πάγου μπορεί να προκαλέσει σημαντική ζημιά στη στέγη και την περιουσία σας, αλλά μπορείτε να λάβετε μέτρα για να τις αποτρέψετε. Η διατήρηση της κατάστασης της σοφίτας σας είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε.

 • Χρησιμοποιήστε ένα στεγανωτικό αφρού ψεκασμού για να κλείσετε τα κενά γύρω από τα φώτα εσοχής, τους αγωγούς, τη μονάδα HVAC σας κ.λπ.
 • Βεβαιωθείτε ότι το δάπεδο της σοφίτας σας είναι σωστά μονωμένο και προσθέστε περισσότερη μόνωση εάν χρειάζεται.
 • Προγραμματίστε έναν επαγγελματία να βγει έξω και να ελέγξει τη σοφίτα σας για επαρκή αερισμό.
 • Επιθεωρήστε το σύστημα θέρμανσης για τυχόν αδύναμες περιοχές που μπορεί να θερμαίνουν ακούσια τη σοφίτα σας.

Η γρήγορη εκκίνηση αυτών των ειδών οικιακής συντήρησης του Οκτωβρίου θα παρέχει διαβεβαίωση ότι εσείς και το σπίτι σας είστε προετοιμασμένοι για τη χειμερινή περίοδο, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε περισσότερο χρόνο με την οικογένεια, τους φίλους και τις γιορτές.

Οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται σε αυτό το άρθρο προορίζονται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν προορίζονται για αντικατάσταση επαγγελματικών συμβουλών. Εάν επιλέξετε να ενεργήσετε για αυτά τα στοιχεία, το κάνετε με δική σας ευθύνη. Αυτό το υλικό δεν τροποποιεί, ούτε επηρεάζει με άλλο τρόπο, τις διατάξεις ή τις καλύψεις οποιουδήποτε ασφαλιστηρίου συμβολαίου που εκδίδεται από την Homeowners of America Insurance Company. Δεν αποτελεί δήλωση ότι κάλυψη υπάρχει ή δεν υπάρχει για μια συγκεκριμένη αξίωση ή ζημία στο πλαίσιο οποιασδήποτε τέτοιας πολιτικής. Η διαθεσιμότητα της κάλυψης θα καθοριστεί κατά τη στιγμή της αίτησης με βάση τις ισχύουσες οδηγίες αναδοχής και τους κρατικούς κανονισμούς.

Bir cevap yazın