Πώς να ελέγξετε εάν ο ιστότοπός σας είναι “σπασμένος”

1
Πώς να ελέγξετε εάν ο ιστότοπός σας είναι “σπασμένος”

Πώς τα πήγες?

Εάν εξακολουθείτε να διαβάζετε, είτε γνωρίζετε ήδη ότι ο ιστότοπός σας δεν μετατρέπεται στο μέγιστο των δυνατοτήτων του ή πρόκειται να δημιουργήσετε έναν νέο ιστότοπο και θέλετε να βεβαιωθείτε ότι θα ξεκινήσετε έναν που θα αναπτύξει την επιχείρησή σας – έναν ιστότοπο Αυτό πουλάει.

Όποια κι αν είναι η περίπτωσή σας, ένα έξυπνο επόμενο βήμα είναι να αποκτήσετε πρόσβαση σε κάποια δωρεάν εκπαίδευση που έχει συγκεντρώσει η ομάδα μας.

Ονομάζεται “Εκπαιδευτικό βιβλίο ιστοσελίδων εκατομμυρίων δολαρίων”

Με τα χρόνια έχω εκπαιδεύσει το προσωπικό μου ακριβώς ό,τι χρειάζεται για να δημιουργήσει το είδος των ιστοσελίδων που ανέβασαν τους πελάτες μας από μόλις μερικές εκατοντάδες μεγάλες πωλήσεις ετησίως σε 1 εκατομμύριο $ Plus.

Έχω τεκμηριώσει την ακριβή μας διαδικασία σε ένα προβλέψιμο και επαναλαμβανόμενο σύστημα.

Η εκπαίδευση σας δείχνει:

  • Πώς να μειώσετε στο μισό τις δαπάνες μάρκετινγκ, διπλασιάζοντας παράλληλα τις πωλήσεις του ιστότοπού σας (ή περισσότερες).
  • 7 MUST-HAVE στοιχεία μετατροπής ιστότοπου. Επιπλέον παραδείγματα, επεξηγήσεις και οδηγίες για εύκολη χρήση στον ιστότοπό σας.
  • Πώς να αντιγράψετε και να επικολλήσετε ολόκληρο το σύστημα “Ιστότοπος εκατομμυρίων δολαρίων” στην επιχείρησή σας.

Και επειδή δεν ασχολούμαστε με την πώληση πληροφοριών (δεν είμαστε εταιρεία εκπαίδευσης, συνεργαζόμαστε με πραγματικούς πελάτες στον πραγματικό κόσμο όπως εσείς) δεν χρειάζεται να χρεώνουμε για αυτές τις πληροφορίες προκειμένου η εταιρεία μας να παραμείνετε κερδοφόροι.

Αυτό σημαίνει ότι μπορώ να αντέξω οικονομικά να δώσω αυτές τις πληροφορίες ελεύθερα χωρίς να χρειάζεται να σας χρεώσω για αυτές.

Ελπίζω ότι βοηθά όλους όσους αποκτούν πρόσβαση να δημιουργήσουν τον τελευταίο ιστότοπο που θα χρειαστούν. για πολύ καιρό!

Μερικοί άνθρωποι θα μας προσλάβουν ακόμη και για να βοηθήσουμε, αλλά δεν είναι αυτός ο σκοπός αυτής της εκπαίδευσης.

Έχει σχεδιαστεί για να απομακρύνει τη σύγχυση που αντιμετωπίζουν πολλοί ιδιοκτήτες επιχειρήσεων όταν πρόκειται να δημιουργήσουν έναν ιστότοπο που δημιουργεί περισσότερες ερωτήσεις, τηλεφωνικές κλήσεις και πωλήσεις.

Κάντε κύλιση για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτήν την εκπαίδευση εντελώς δωρεάν.

Bir cevap yazın