Ο απόλυτος οδηγός SEO WooCommerce

0
Ο απόλυτος οδηγός SEO WooCommerce

Η επιλογή του καλύτερου θέματος για χρήση για το WooCommerce SEO είναι ζωτικής σημασίας.

Ωστόσο, πριν μπείτε σε οποιεσδήποτε λεπτομέρειες σχετικά με την πτυχή SEO των θεμάτων, είναι σημαντική η κατανόηση των στοιχείων ενός επιτυχημένου θέματος.

Ο σχεδιασμός ενός ιστότοπου θα επηρεάσει την επιτυχία του ιστότοπου, πράγμα που σημαίνει ότι η αύξηση των πιθανοτήτων για μια κερδοφόρα τοποθεσία θα περιλαμβάνει πολλά στοιχεία.

Πρώτα, η τοποθεσία πρέπει να είναι ελκυστική.

Οι επισκέπτες μπορούν να μεταβούν γρήγορα στον ιστότοπο ενός ανταγωνιστή εάν ο ιστότοπος δεν είναι ελκυστικός. Βεβαιωθείτε ότι η διάταξη είναι καθαρή και τακτική και οργανώστε το περιεχόμενο ώστε να συμμορφώνεται με τα πρότυπα του κλάδου σας.

Επόμενο, το θέμα που χρησιμοποιείται πρέπει να επιτρέπει μέτρα SEO που ενισχύουν τις δυνατότητές του.

Οι ιστότοποι πρέπει πάντα να φορτώνουν γρήγορα, καθώς οι περισσότεροι επισκέπτες δεν θα περιμένουν να εμφανιστεί ένας αργός ιστότοπος.

Οι σύνδεσμοι πρέπει να είναι ενεργοί και κατάλληλοι και όλες οι ετικέτες πρέπει να είναι σωστά διατυπωμένες και στη σωστή θέση.

Το σημαντικό εδώ είναι ότι όλες οι μηχανές αναζήτησης θα αναζητήσουν αυτά (και άλλα) στοιχεία κατά την κατάταξη του ιστότοπού σας.

Τρίτος, ο ιστότοπος πρέπει να ανταποκρίνεται.

Με άλλα λόγια, οι επισκέπτες χρησιμοποιούν τώρα διάφορες συσκευές για να ψωνίσουν στο διαδίκτυο και αν ο ιστότοπός σας δεν είναι βελτιστοποιημένος για τη χρήση τους, η κατάταξή σας θα πέσει και θα χάσετε την επιχείρησή σας.

Τελικά, ενημερώνετε συχνά τον ιστότοπο για να τον κάνετε πιο αποτελεσματικό.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα δωρεάν θέματα δεν ενημερώνονται τόσο συχνά, γεγονός που αποτελεί σημαντικό μειονέκτημα. Ωστόσο, τα θέματα με χρέωση ενδέχεται να μην ενημερώνονται τόσο συχνά όσο θα έπρεπε. Πριν αποφασίσετε για ένα θέμα που θα χρησιμοποιήσετε, αναζητήστε ένα ιστορικό τακτικών ενημερώσεων.

Ορισμένα θέματα με κορυφαία βαθμολογία είναι Astra, GeneratePress, Ocean WP, Σίδνεϊκαι Ζάκρα.

Ωστόσο, υπάρχουν πολλές άλλες επιλογές που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή ενός θέματος.

Αφιερώστε χρόνο για να εξερευνήσετε τα οφέλη του καθενός για να βεβαιωθείτε ότι θα καλύψει τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Έχουμε την τάση να προτείνουμε τη χρήση Οξυγόνο όταν δημιουργείτε την επιχείρησή σας ηλεκτρονικού εμπορίου.

Αν και δεν είναι θέμα, το Oxygen παρέχει πολλά από τα ίδια οφέλη και περισσότερα για τον ιστότοπό σας WooCommerce.

Με περισσότερα από 20 διαμορφώσιμα στοιχεία WooCommerce, το Oxygen επιτρέπει στους ιδιοκτήτες να δημιουργούν οτιδήποτε χρειάζονται για να κάνουν τον ιστότοπό τους ιδιαίτερα ανταγωνιστικό στη σημερινή υπερκινητική αγορά.

Σημειώστε ότι η υλοποίηση ενός πραγματικού θέματος θα απαιτήσει πρόσθετη εργασία, αλλά η χρήση του Oxygen παρέχει στους κατόχους ιστότοπων ένα εξαιρετικά ισχυρό οπτικό πρόγραμμα δημιουργίας για το WooCommerce.

Το τελικό αποτέλεσμα αξίζει την επένδυση.

Όταν χρησιμοποιείτε το Oxygen, επισημάνετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας με όποια σειρά θέλετε, εστιάστε σε μεμονωμένα προϊόντα και συμπεριλάβετε ολοκληρωμένες σελίδες καλαθιού και ολοκλήρωσης αγοράς. Συμπεριλάβετε φρυγανιές, επιλογές αξιολόγησης και άλλες δυνατότητες για να κάνετε τον ιστότοπό σας να λειτουργεί για τη θέση του προϊόντος σας. Οι κάτοχοι ιστότοπου σύρουν και αποθέτουν όλα τα στοιχεία του ιστότοπου για να δημιουργήσουν την εικόνα που αναζητούν.

Ταυτόχρονα, το κόστος είναι σε λογικά πλαίσια.

Το εφάπαξ κόστος του Βασικού Προγράμματος είναι 129 $ ενώ το Τελικό Πρόγραμμα είναι μόνο 149 $.

Όταν εξετάζετε τα οφέλη, το Ultimate Plan είναι σίγουρα η καλύτερη επιλογή.

Να θυμάστε πάντα ότι το SEO είναι ζωτικής σημασίας όταν δημιουργείτε έναν ιστότοπο WooCommerce και οι δυνατότητες του Oxygen κάνουν τη διαδικασία απλούστερη και ταχύτερη.

Εδώ είναι μερικά μόνο από τα ενσωματωμένα οφέλη SEO στο Oxygen.

  • Η πλατφόρμα διευκολύνει τα bots να κατανοήσουν το περιεχόμενο του ιστότοπού σας.
  • Αυτό είναι ένα κρίσιμο στοιχείο του SEO και επηρεάζει άμεσα και δραματικά τα SERP του ιστότοπού σας.
  • Οι μεγαλύτερες ταχύτητες φόρτωσης ενισχύουν την κατάταξή σας. Όλες οι μηχανές αναζήτησης χρησιμοποιούν πλέον περίπλοκους αλγόριθμους κατά την κατάταξη ιστότοπων, πράγμα που σημαίνει ότι ο ιστότοπός σας πρέπει να φορτώσει γρήγορα για να επιτευχθεί υψηλότερη κατάταξη. Η κωδικοποίηση του Oxygen διασφαλίζει ότι ο ιστότοπός σας θα φορτώσει γρήγορα.
  • Το Oxygen λειτουργεί με οποιοδήποτε πρόσθετο WordPress SEO. Βελτιώστε την κατάταξη του ιστότοπού σας αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο τις προσθήκες που έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν με το WooCommerce.

Δεδομένου ότι κάθε ιστότοπος τείνει να έχει μερικές μοναδικές απαιτήσεις, η αξιοποίηση μιας ευέλικτης πλατφόρμας είναι ζωτικής σημασίας.

Το Oxygen δεν περιορίζει καμία από τις εγγενείς ευελιξίες που προσφέρει το WooCommerce, ώστε να είστε πάντα σε θέση να δημιουργήσετε έναν εξαιρετικό ιστότοπο που λειτουργεί.

Bir cevap yazın