Οι ιδιοκτήτες σπιτιού της Αμερικής εισάγουν υπηρεσίες στο Μιζούρι

0
Οι ιδιοκτήτες σπιτιού της Αμερικής εισάγουν υπηρεσίες στο Μιζούρι

Τρίτη Επέκταση Υπηρεσιών Ασφάλισης Ιδιοκτητών Κατοικίας Φέτος σε Συνεχιζόμενη Πανελλαδική Επέκταση


Η Porch, μια κορυφαία εταιρεία κάθετου λογισμικού που ανακαλύπτει εκ νέου τις βιομηχανίες οικιακών υπηρεσιών και ασφάλισης, παραμένει προσηλωμένη στα σχέδιά της για την προώθηση της εθνικής κλίμακας των ασφαλιστικών προϊόντων της HOA από την επιτυχή εξαγορά της εταιρείας τον Απρίλιο του 2021. Ως η 15η κατάσταση λειτουργίας της HOA και η 9η επέκταση από την Porch’s Η εξαγορά της εταιρείας, η προσθήκη του Missouri προωθεί τη δέσμευση της Porch να αναπτύξει τις υπηρεσίες ασφάλισης κατοικίας σε εθνικό επίπεδο και να κλιμακώσει τη συνολική της εμβέλεια στην αγορά.

«Η κυκλοφορία του HOA στο Μιζούρι είναι άλλο ένα ενθαρρυντικό βήμα προς τα εμπρός για την Porch Group ως δείκτη των προτύπων βιώσιμης ανάπτυξης και των αποτελεσματικών λειτουργιών μας», δήλωσε ο Matt Ehrlichman, ιδρυτής, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Porch. «Είμαστε αφοσιωμένοι στην επέκταση της παρουσίας του ασφαλιστικού προϊόντος για τους ιδιοκτήτες σπιτιού μας σε εθνικό επίπεδο και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεργαζόμαστε τόσο με τους πράκτορες της HOA του Μιζούρι όσο και με τους πελάτες τους καθ’ όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής τους.

Σχετικά με Βεράντα Ομάδα

Η Porch Group με έδρα το Σιάτλ, η εταιρεία κάθετης πλατφόρμας λογισμικού για το σπίτι, παρέχει λογισμικό και υπηρεσίες σε περισσότερες από 20.000 εταιρείες οικιακών υπηρεσιών, όπως επιθεωρητές σπιτιού, εταιρείες στεγαστικών δανείων και στελέχη δανείων, εταιρείες τίτλων, εταιρείες μετακόμισης, κτηματομεσιτικά γραφεία, εταιρείες κοινής ωφέλειας, και εταιρείες εγγύησης. Μέσω αυτών των σχέσεων και των πολλαπλών επωνυμιών της, η Porch παρέχει μια κινούμενη υπηρεσία θυρωρού στους αγοραστές σπιτιού, βοηθώντας τους να εξοικονομήσουν χρόνο και να λάβουν καλύτερες αποφάσεις για κρίσιμες υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων των ασφαλιστικών υπηρεσιών και προϊόντων, εγγύηση, μετακόμιση, ασφάλεια, τηλεόραση/διαδίκτυο, επισκευή και βελτίωση σπιτιού, κι αλλα. Για να μάθετε περισσότερα για το Porch, επισκεφτείτε porchgroup.com ή porch.com.

Μελλοντικές δηλώσεις

Οι δηλώσεις σε αυτό το δελτίο τύπου που αναφέρονται στην επιχειρηματική στρατηγική, τις προοπτικές, τους στόχους, τα σχέδια, τις προθέσεις και τους στόχους της Porch, συμπεριλαμβανομένου του σχεδίου επέκτασης της Porch, είναι μελλοντικές δηλώσεις που ενέχουν έναν αριθμό κινδύνων και αβεβαιοτήτων. Αυτές οι δηλώσεις γίνονται με βάση τις τρέχουσες απόψεις και παραδοχές της διοίκησης. Ως αποτέλεσμα, δεν μπορεί να υπάρξει διαβεβαίωση ότι οι προσδοκίες της διοίκησης θα πραγματοποιηθούν αναγκαστικά. Οι λέξεις «προβλέπω», «πιστεύω», «εκτίμηση», «αναμένω», «σκοπεύω», «μπορεί», «σχέδιο», «πρόβλεψη», «έργο», «στόχος», «δυνητικό», «θα,» Οι εκφράσεις “θα μπορούσε”, “θα μπορούσε”, “πρέπει”, “συνέχεια” και παρόμοιες εκφράσεις προορίζονται για τον προσδιορισμό δηλώσεων που κοιτάζουν προς το μέλλον, αν και δεν περιέχουν όλες αυτές οι δηλώσεις για το μέλλον. Όλες αυτές οι μελλοντικές δηλώσεις υπόκεινται σε ορισμένους κινδύνους και αβεβαιότητες που θα μπορούσαν να προκαλέσουν ουσιώδη διαφορά των πραγματικών αποτελεσμάτων από εκείνα των δηλώσεων μελλοντικής προβολής. Αυτό το δελτίο τύπου δεν αποτελεί προσφορά για πώληση ή πρόσκληση για προσφορά για αγορά οποιουδήποτε τίτλου. Η Porch δεν αναλαμβάνει καμία υποχρέωση να ενημερώσει τυχόν μελλοντικές δηλώσεις λόγω νέων πληροφοριών ή μελλοντικών γεγονότων ή εξελίξεων.

© Βεράντα. Το Porch, το λογότυπο Porch και άλλα σήματα Porch είναι εμπορικά σήματα της Porch Group, Inc. ή των θυγατρικών της.

Επικοινωνία Τύπου:
Catherine Adcock
Gateway Group
(949) 574-3860
[email protected]

Επικοινωνία Επενδυτικών Σχέσεων:

Walter Ruddy, Επικεφαλής Επενδυτικών Σχέσεων & Υπουργείου Οικονομικών
Ομάδα Βεράντα
(206) 715-2369
[email protected]

Ματ Γκλόβερ/Άλεξ Τόμσον
Gateway Group, Inc.
(949) 574-3860
[email protected]

Κύριο λογότυπο

Πηγή: Porch Group, Inc.
Κυκλοφόρησε στις 22 Φεβρουαρίου 2022

Bir cevap yazın