Οι ιδιοκτήτες σπιτιού της Αμερικής εγκαινιάζουν υπηρεσίες στο Ουαϊόμινγκ και τη Νεμπράσκα

0
Οι ιδιοκτήτες σπιτιού της Αμερικής εγκαινιάζουν υπηρεσίες στο Ουαϊόμινγκ και τη Νεμπράσκα

Ως κορυφαία εταιρεία κάθετου λογισμικού που ανακαλύπτει εκ νέου τις οικιακές υπηρεσίες και τις ασφαλιστικές βιομηχανίες, η Porch έχει δεσμευτεί να προωθήσει την εθνική κλίμακα των ασφαλιστικών προϊόντων της HOA. Από την εξαγορά της HOA από την Porch το 2021, οι δραστηριότητές της επεκτάθηκαν σε 11 επιπλέον πολιτείες, ανεβάζοντας το αθροιστικό σύνολο πολιτειών της HOA σε 17. Η προσθήκη του Wyoming και της Nebraska προωθεί την αφοσίωση της Porch στη διεύρυνση της εθνικής της παρουσίας στον ασφαλιστικό κλάδο.

“Η εισαγωγή του Wyoming και της Nebraska στις υπηρεσίες της HOA ενισχύει τη δέσμευσή μας για την ενεργό, βιώσιμη κλιμάκωση των ασφαλιστικών προϊόντων ιδιοκτητών σπιτιού σε όλες τις ΗΠΑ”, δήλωσε ο Matt Ehrlichman, ιδρυτής, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Porch. «Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε αυτές τις προσπάθειες για την παροχή υπηρεσιών επόμενου επιπέδου σε πράκτορες και πελάτες της HOA σε ολόκληρη τη χώρα. Καθώς συνεχίζουμε να κλιμακώνουμε, ο στόχος μας παραμένει σταθερός: να παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες ως συνεργάτες του σπιτιού σε κάθε στάδιο του κύκλου ζωής της ιδιοκτησίας σπιτιού».

Σχετικά με Βεράντα Ομάδα
Η Porch Group με έδρα το Σιάτλ, η κάθετη πλατφόρμα λογισμικού για το σπίτι, παρέχει λογισμικό και υπηρεσίες σε περισσότερες από 24.000 εταιρείες οικιακών υπηρεσιών, όπως επιθεωρητές κατοικίας, εταιρείες υποθηκών και στελέχη δανείων, εταιρείες τίτλων, εταιρείες μετακόμισης, κτηματομεσιτικά γραφεία, εταιρείες κοινής ωφέλειας και εταιρείες εγγύησης. Μέσω αυτών των σχέσεων και των πολλαπλών επωνυμιών της, η Porch παρέχει μια κινούμενη υπηρεσία θυρωρού στους αγοραστές σπιτιού, βοηθώντας τους να εξοικονομήσουν χρόνο και να λάβουν καλύτερες αποφάσεις για κρίσιμες υπηρεσίες, όπως ασφάλιση, εγγύηση, μετακόμιση, ασφάλεια, τηλεόραση/διαδίκτυο, επισκευή και βελτίωση σπιτιού και πολλά άλλα. Για να μάθετε περισσότερα για το Porch, επισκεφτείτε porchgroup.com ή porch.com.

Επικοινωνία Τύπου:
Catherine Adcock
Gateway Group
(949) 574-3860
[email protected]

Επικοινωνία Επενδυτικών Σχέσεων:

Walter Ruddy, Επικεφαλής Επενδυτικών Σχέσεων & Υπουργείου Οικονομικών
Ομάδα Βεράντα
(206) 715-2369
[email protected]

Ματ Γκλόβερ/Άλεξ Τόμσον
Gateway Group, Inc.
(949) 574-3860
[email protected]

Πηγή: Porch Group, Inc.

Bir cevap yazın