Ιστολόγιο προσκεκλημένων του Σεπτεμβρίου της Amy Guzzi

2
Ιστολόγιο προσκεκλημένων του Σεπτεμβρίου της Amy Guzzi

Σύντροφος και lifestyle blogger του Modern Έιμι Γκούζι και η οικογένειά της είχε ένα υπέροχο καλοκαίρι, με τη βοήθεια του Modern Pest! Η Amy μπορεί να βρεθεί στο διαδίκτυο στον ιστότοπό της Το κομψό εφέ και στο Instagram και στο Facebook ως @amy_guzzi_. Ζει στο Κονέκτικατ με σύζυγο και δύο παιδιά.

Amy’s Blog

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το καλοκαίρι τελειώνει και τα παιδιά μου θα επιστρέψουν στο σχολείο. Είχαμε ένα καταπληκτικό, από οικογενειακά ταξίδια, μέχρι μπάρμπεκιου στην αυλή, ραντεβού και καλοκαιρινές φωτιές!

Ένα από τα πράγματα που αγαπάμε περισσότερο στο καλοκαίρι είναι πόσο χρόνο μπορούμε να περάσουμε έξω, ειδικά στο σπίτι μας στην αυλή μας. Ακόμη και καθώς πλησιάζει η σχολική χρονιά και ξεκινάει η σχολική περίοδος, είναι ωραίο να γνωρίζουμε ότι μπορούμε να χαλαρώσουμε και να περάσουμε χρόνο μαζί στην αυλή μας χωρίς την ανησυχία των παρασίτων και των πλασμάτων.

Το να διατηρείτε την αυλή σας ασφαλή δεν χρειάζεται να είναι δύσκολο αν ξέρετε ποιον να καλέσετε. Οι άνθρωποι στο Σύγχρονες υπηρεσίες παρασίτων είναι το πάθος μου για όλα τα πράγματα που σχετίζονται με παράσιτα. Αυτοί είναι οι επαγγελματίες! Πάνε οι μέρες που έπρεπε να αντιμετωπίσω κουνούπια, τσιμπούρια ή ψύλλους στην αυλή μας, χάρη στα Υπηρεσία ελέγχου κουνουπιών, ψύλλων και κροτώνων.

Με τις ασθένειες που μεταδίδονται από τα κουνούπια, τους ψύλλους και τα τσιμπούρια σε έξαρση, είναι πιο σημαντικό από ποτέ να διατηρήσετε το σπίτι και την οικογένειά σας ασφαλή. Modern Pest’s Homecare Κουνουπιών, Ψύλλων και Κρότωνα Το πρόγραμμα προστατεύει από τρία κύρια έντομα-φορείς. Τα κουνούπια, οι ψύλλοι και τα τσιμπούρια μεταδίδουν παθογόνα που προκαλούν ασθένειες στον άνθρωπο, με αποτέλεσμα σοβαρά προβλήματα υγείας, ακόμη και θάνατο. Τα κρούσματα ασθενειών που μεταδίδονται από κρότωνες όπως το Lyme, η μπαμπέζωση, η αναπλάσμωση και το Powassan και οι ασθένειες που μεταδίδονται από τα κουνούπια όπως ο Δυτικός Νείλος, η chikungunya και η ανατολική εγκεφαλίτιδα των ιπποειδών (EEE) αυξάνονται στη Νέα Αγγλία.

Η Modern Pest Services βοήθησε να κρατήσω το σπίτι και την οικογένειά μου ασφαλή όλο το καλοκαίρι και μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν!

Χρησιμοποιήστε τον κωδικό μου “AMYSAVE75OR150” για να εξοικονομήσετε χρήματα στην υπηρεσία σας σήμερα. Κάλεσε τώρα!

Bir cevap yazın