Η εργασία στο σπίτι είναι _________; – Μια ζωή στο εξωτερικό |

1
Η εργασία στο σπίτι είναι _________;  – Μια ζωή στο εξωτερικό |

με Κέιλ Χάρντρικ

Το Home Assignment τελειώνει. Στρέφουμε το βλέμμα μας προς την προετοιμασία για επιστροφή στη χώρα υποδοχής μας και στη δουλειά μας εκεί. Προσπαθούμε να ταιριάξουμε σε όλες τις τελευταίες επισκέψεις που δεν είχαμε ακόμη την ευκαιρία να κάνουμε και να αγοράσουμε τα πράγματα που θα θέλαμε να είχαμε στην Καμπότζη μαζί μας τα τελευταία χρόνια. Αρχίζουμε σιγά σιγά να κοιτάμε βάρος και χώρο για να ετοιμάσουμε τις βαλίτσες μας. Συνεχίζω να σκέφτομαι πώς είναι η ανάθεση στο σπίτι. Πώς να το περιγράψω;

Είναι σαν να μαζεύεις τα πράγματα στην οικογένειά σου ξανά και ξανά για να βλέπεις ανθρώπους που αγαπάς και νιώθεις ότι κάθε επίσκεψη δεν διαρκεί αρκετά με αυτούς τους ανθρώπους. Αισθάνεστε σαν διασκεδαστικές οικογενειακές στιγμές στο αυτοκίνητο και νέες εμπειρίες λόγω γενναιόδωρων φίλων και υποστηρικτών—σαν να οδηγείτε ένα RV. Είναι να κάνεις πράγματα που δεν πίστευες ποτέ ότι θα μπορούσες να κάνεις και να σου υπενθυμίζουν όλα τα πράγματα που θα έκανες αν ζούσες στη χώρα του διαβατηρίου σου. Λείπει η χώρα υποδοχής σας και τα πράγματα που συμβαίνουν εκεί όσο λείπετε. Σε πολλά σπίτια νιώθεις σαν στο σπίτι σου επειδή οι άνθρωποι σε κάθε σπίτι σε αγαπούν σαν οικογένεια.

Αγοράζει είδη παντοπωλείου σε πολλά διαφορετικά παντοπωλεία και μαγειρεύει σε δώδεκα κουζίνες. Πλένει σε όλα τα είδη πλυντηρίων και κοιμάται σε τόσα κρεβάτια διαφόρων μεγεθών. Μεταφέρει εξαντλημένα παιδιά σε εννέα διαφορετικές πολιτείες και είναι τόσο περήφανο για αυτά που κάνουν φίλους, απολαμβάνουν χρόνο με την ευρύτερη οικογένεια και έχουν σχετικά υπέροχες συμπεριφορές σε όλο αυτό. Είναι να συναντάς ανθρώπους που δεν έχεις γνωρίσει ποτέ προσωπικά και να είσαι τόσο ευγνώμων που έζησαν αυτή τη ζωή και για τη χάρη που έχουν με τα παιδιά σου. Καταλαβαίνουν πότε τα παιδιά σας απλά δεν μπορούν να έχουν τους τρόπους που θα έπρεπε να έχουν εκείνο το βράδυ.

Είναι να παρακολουθείτε τα παιδιά σας να αισθάνονται ασφαλή και ασφαλή επειδή βλέπουν και κατανοούν την απεραντοσύνη της οικογένειας του Θεού. Είναι η κόρη σας να κάνει φίλους στο Κυριακάτικο Σχολείο σε κάθε διαφορετική εκκλησία που παρευρίσκεστε και να ανοίγει τον κόσμο της και τον κόσμο του νέου της φίλου σε περισσότερα. Το Home Assignment επισκέπτεται τόσες πολλές διαφορετικές εκκλησίες επειδή τα άτομα που αγαπάτε έχουν βρει μια κοινότητα που αγαπούν εκεί και θέλετε να τη δείτε και να ασχοληθείτε μαζί της. Είναι να κάνετε συζητήσεις με τα παιδιά σας για όλες τις διαφορετικές εκκλησιαστικές παραδόσεις που έχετε γνωρίσει με την πάροδο του χρόνου σας.

Το Home Assignment είναι πολύς καφές, δοκιμή παλιών και νέων φαγητών και δέσιμο με άλλους. Το Home Assignment ενθαρρύνει άλλους στη ζωή τους εδώ στη χώρα διαβατηρίων μας και ενθαρρύνεται από αυτούς για τη δουλειά μας στη χώρα υποδοχής μας. Η ανάθεση στο σπίτι είναι ένας μεγάλος οικογενειακός χρόνος που θα θέλατε να διαρκέσει για πάντα. Είναι να βρεις μια εκκλησία στην οποία μπορείς απλά να είσαι, να ξεκουραστείς και να απολαύσεις. Η ανάθεση στο σπίτι ενθαρρύνεται από το γραφείο στο σπίτι επειδή βλέπετε περισσότερο τη μεγάλη εικόνα στον οργανισμό σας. Η ανάθεση στο σπίτι είναι πάρα πολύ μεγάλη και πολύ σύντομη ταυτόχρονα.

Αρχικά κοινοποιήθηκε σε ενημερωτικό δελτίο.

~~~~~~~~~~~~

Η Kayle και ο σύζυγός της Chris υπηρετούν στο Engineering Ministries International στην Πνομ Πενχ της Καμπότζης, όπου ζουν για σχεδόν έξι χρόνια. Εκτός από την κατ’ οίκον εκπαίδευση των τριών παιδιών της, η Kayle βοηθά στην ενσωμάτωση και την εκμάθηση γλωσσών στο γραφείο της EMI, υπηρετεί στο διοικητικό συμβούλιο ενός μικρού σχολείου στην πόλη που διευθύνεται από ΜΚΟ και διευκολύνει τη συνεχιζόμενη εκπαίδευση σε διαπολιτισμικούς εργαζόμενους σε όλο τον κόσμο μέσω του Grow2Serve. Της αρέσει το κολύμπι, η πεζοπορία, να είναι έξω ακόμα και στη ζέστη της Καμπότζης και να περνά χρόνο με ανθρώπους.

Print Friendly, PDF & Email

Bir cevap yazın