Γνωρίζατε ότι ΜΟΝΟ το 27% των ατόμων άνω των 40 νιώθουν Υγιείς;

1
Γνωρίζατε ότι ΜΟΝΟ το 27% των ατόμων άνω των 40 νιώθουν Υγιείς;

Γιατί μόνο το 27% των ατόμων άνω των 40 αισθάνονται υγιείς; Το να ζεις μια ευτυχισμένη και μακρά ζωή απαιτεί περισσότερα από μακροζωία. Πρέπει να δημιουργήσετε μια υψηλή ποιότητα ζωής που σας κάνει να θέλετε να συνεχίσετε να ζείτε.

Καθιερώνοντας υγιεινές ρουτίνες και προάγοντας τη ζωτικότητα του σώματός σας, θα αναπτύξετε την ανθεκτικότητα να ζείτε όσο παλιά θέλετε.

Όταν αξιολογείτε τις καθημερινές σας συνήθειες και ρουτίνες, μπορεί να είναι δύσκολο να ξεκινήσετε το ταξίδι προς καλύτερες συνήθειες υγείας και πιο ευτυχισμένη ζωή.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της ζωής, ανακαλύπτουμε πολλές στρατηγικές, συμβουλές και κόλπα που θα μας βοηθήσουν να στηρίξουμε στο δρόμο προς την ανθεκτικότητα. Και κάθε τόσο, συναντάμε προϊόντα, ανθρώπους ή υπηρεσίες που μας βοηθούν να μεγιστοποιήσουμε τις προσπάθειές μας για να ζήσουμε μια μακρά, υγιή και ευτυχισμένη ζωή.

Ένα τέτοιο θρεπτικό είναι CELLF της Μίκρας.

Το Mikra είναι το επιστέγασμα δύο δεκαετιών έρευνας και ανάπτυξης στον τομέα των βιολογικών συστημάτων. Η ομάδα έχει αφοσιωθεί στην κατανόηση του τρόπου με τον οποίο μπορούν να αξιοποιηθούν αυτά τα συστήματα για τη βελτίωση της ανθρώπινης παραγωγικότητας, της υγείας και της ευημερίας.

Τα αποτελέσματα αυτής της έρευνας είναι τώρα διαθέσιμα σε εσάς στη σειρά προϊόντων Mikra. Διαβάστε παρακάτω καθώς βουτάω…

Τι είναι το Nutraceutical;

Τα Nutraceuticals, τα οποία ονομάζονται επίσης ιατρικά τρόφιμα, επώνυμα τρόφιμα, φυτοχημικά, λειτουργικά τρόφιμα και συμπληρώματα διατροφής, περιλαμβάνουν καθημερινά προϊόντα όπως «βιο» γιαούρτια και εμπλουτισμένα δημητριακά πρωινού, βιταμίνες, φυτικά φάρμακα, ακόμη και γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα και συμπληρώματα.

Τι είναι το CELLF της Mikra;

Αυτό το ισχυρό συμπλήρωμα σούπερ μείγματος υποστηρίζει ενέργεια σε κυτταρικό επίπεδο και πνευματική διαύγεια. Όταν καταναλώνεται, λειτουργεί για να αποκαθιστά την ισορροπία στο σώμα καταπολεμώντας τις επιπτώσεις του οξειδωτικού στρες και τις βλάβες στις εσωτερικές κυτταρικές διεργασίες.

Το συμπλήρωμα είναι μια έντονη φόρμουλα σούπερ μείγματος που δημιουργήθηκε για άτομα που αρχίζουν να βιώνουν τις επιπτώσεις της βιολογικής γήρανσης, όπως χαμηλή ενέργεια, κακή ποιότητα ύπνου, εγκεφαλική ομίχλη, βραδύτερο χρόνο αποκατάστασης μετά από έντονη άσκηση ή απόλαυση αλκοόλ και χρόνια φλεγμονή. Προορίζεται να βοηθήσει στην τόνωση της ενέργειας και της πνευματικής εστίασης σε κυτταρικό επίπεδο.

Για να διασφαλιστεί ότι οι βιοδραστικές χημικές ουσίες μεταφέρονται στο καλύτερο σημείο απορρόφησης μέσα στο σώμα και κατευθείαν στα κύτταρα, χρησιμοποιεί επίσης μια πατενταρισμένη μέθοδο χορήγησης που μεταφέρει γλυκοπρωτεΐνη.

Ποιος είναι ο ρόλος της ομάδας;

Η ενεργή προσοχή της ομάδας είναι στο πιο επιφανειακό επίπεδο της υγείας σας—τα κύτταρα σου.

Κάθε άτομο περιλαμβάνει περισσότερα από 37 τρισεκατομμύρια διαφορετικά κύτταρα, το καθένα με ποικίλη διάρκεια ζωής και ένα σύνολο οδηγιών. Θέλουν να μεγιστοποιήσουν την αποτελεσματικότητά τους μειώνοντας και αντιστρέφοντας τις δομικές ζημιές και αποφεύγοντας την αύξηση της βλάβης με την πάροδο του χρόνου.

Πώς λειτουργεί το CELLF;

Το συμπλήρωμα είναι μια ολοκαίνουργια κυτταρική θεραπευτική ένωση που απευθύνεται σε άτομα 30 ετών και άνω που αρχίζουν να αναγνωρίζουν πώς η βιολογική τους ηλικία επηρεάζει την καθημερινή τους λειτουργία.

Λειτουργεί σε ένα ιδιόκτητο περιβάλλον χωρίς οξυγόνο και παράγει μόνο μικρές παρτίδες μοριακού επιπέδου για να υποστηρίξει τη μείωση της συστηματικής κόπωσης, της φλεγμονής και του σχηματισμού εγκεφαλικής ομίχλης των μιτοχονδρίων. Αυτό βελτιώνει την αποτελεσματικότητά τους και βοηθά στην απομάκρυνση της συσσώρευσης γήρανσης και δυσλειτουργίας των κυττάρων.

Γιατί το χρειαζόμαστε καθώς μεγαλώνουμε;

Καθώς μεγαλώνουμε, το σώμα μας περνάει από πολλές αλλαγές. (9 σωματικές αλλαγές που έρχονται με τη γήρανση)

Το δέρμα μας γίνεται πιο λεπτό και ξηρό, τα μαλλιά μας αρχίζουν να πέφτουν και αρχίζουμε να νιώθουμε περισσότερους πόνους. Όλες αυτές οι αλλαγές οφείλονται στη φυσική διαδικασία γήρανσης. Υπάρχουν όμως τρόποι να επιβραδύνουμε τη διαδικασία γήρανσης και να κρατάμε το σώμα μας να δείχνει και να νιώθει νέο.

Αυτό το συμπλήρωμα αξιοποιεί τη δύναμη των βιολογικών συστημάτων για να βοηθήσει στην επιβράδυνση της διαδικασίας γήρανσης. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι έχει ισχυρά αντιοξειδωτικά που βοηθούν στην προστασία των κυττάρων σας από τις βλάβες που προκαλούνται από τις ελεύθερες ρίζες. Οι ελεύθερες ρίζες είναι ασταθή μόρια που μπορούν να προκαλέσουν οξειδωτικό στρες, το οποίο οδηγεί σε κυτταρική βλάβη. Αυτό σας βοηθά να διατηρήσετε το σώμα σας να φαίνεται και να αισθάνεται νεότερο.

CELLF by Mikra – το πήραν μέχρι μια επιστήμη! – περιέχει πολλά ενεργά συστατικά που βοηθούν στην τόνωση της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης, δύο πρωτεϊνών που είναι απαραίτητες για τη διατήρηση της νεανικής και υγιούς επιδερμίδας μας.

Το CELLF έχει επίσης λακτοφερρίνη, η οποία μπορεί να βοηθήσει στη δέσμευση του σιδήρου και στη μεταφορά του στα κύτταρα. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της υγείας των κυττάρων μας και στη διατήρηση της σωστής λειτουργίας τους.

Επιπλέον, οι αντιμικροβιακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες της λακτοφερρίνης μπορούν να βοηθήσουν στην αναστολή της C-αντιδρώσας πρωτεΐνης και στην προστασία των κυττάρων μας από βλάβες.

Ποια είναι τα οφέλη του;

Εγκέφαλος και νευρικό σύστημα

Καθώς μεγαλώνουμε, το νευρικό μας σύστημα εκφυλίζεται. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μείωση της γνωστικής λειτουργίας, απώλεια μνήμης και νόσο του Αλτσχάιμερ, καθιστώντας δύσκολη την εστίαση σε εργασίες, τη μνήμη πραγμάτων και τη διατήρηση παρακίνησης. Τα γνωστικά βελτιωτικά αποτελέσματα αυτού του συμπληρώματος μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση του εύρος της προσοχής και της εστίασης, διευκολύνοντας την παραμονή στην εργασία και την ολοκλήρωση των πραγμάτων, και μπορούν να βοηθήσουν στην προστασία και διατήρηση του νευρικού συστήματος, διατηρώντας τον εγκέφαλό μας ευκρινή καθώς γερνάμε.

Key Takeaway:

 1. Δρα ως νευροπροστατευτικό
 2. Συμβάλλει στη βέλτιστη νευρολειτουργία με την πάροδο του χρόνου
 3. Ενισχύει τη βραχυπρόθεσμη μνήμη και προσοχή

Υγεία της καρδιάς και του κυκλοφορικού

Η διατήρηση της υγείας της καρδιάς είναι ζωτικής σημασίας για τη γενική μας υγεία. Το Mikra μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της λειτουργίας της καρδιάς και του καρδιαγγειακού συστήματος ενισχύοντας την παραγωγή ATP. Το ATP είναι η πηγή ενέργειας που χρησιμοποιεί η καρδιά για να αντλεί αίμα και αυξάνοντας την παραγωγή ATP, η καρδιά λειτουργεί πιο αποτελεσματικά. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε βελτιωμένη κυκλοφορία, μειωμένη χοληστερόλη και χαμηλότερο κίνδυνο καρδιακών παθήσεων.

Key Takeaway:

 1. Υποστηρίζει την υγιή καρδιακή και ενδοθηλιακή λειτουργία
 2. Προωθεί τα υγιή επίπεδα αρτηριακής πίεσης και LDL χοληστερόλης
 3. Μπορεί να ενισχύσει την καρδιακή παραγωγή ATP
 4. Προστατεύει τους ιστούς της καρδιάς από το οξειδωτικό στρες

Φλεγμονή και Ανοσολογική Απόκριση

Τα ενεργά συστατικά αυτού του συμπληρώματος μπορούν να βοηθήσουν στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, καθιστώντας το ισχυρότερο και πιο αποτελεσματικό στην καταπολέμηση λοιμώξεων και ασθενειών.

Key Takeaway:

 1. Προωθεί τη μείωση των φλεγμονωδών δεικτών IL-6 & IL-1
 2. Ενισχύει την απόκριση των ανοσοκυττάρων στη φλεγμονώδη σηματοδότηση
 3. Προληπτική υποστήριξη φλεγμονών

Μεταβολικό σύστημα

Τα ενεργά συστατικά αυτού του συμπληρώματος μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση του μεταβολισμού, καθιστώντας το πιο αποτελεσματικό στη μετατροπή της τροφής σε ενέργεια. Μπορεί να βοηθήσει στην προώθηση της υγιούς αποτοξίνωσης του ήπατος, βοηθώντας το συκώτι να διασπάσει και να απομακρύνει τις τοξίνες από το σώμα πιο αποτελεσματικά.

Υπάρχουν πολλά ενεργά συστατικά, όπως το γαϊδουράγκαθο και η ρίζα πικραλίδας, που βοηθούν στην προστασία των ηπατικών κυττάρων από βλάβες και βοηθούν στη βελτίωση της λειτουργίας του ήπατος. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μια πιο αποτελεσματική διαδικασία αποτοξίνωσης και ένα πιο υγιές συκώτι.

Key Takeaway:

 1. Συμβάλλει στον υγιή αερόβιο μεταβολισμό
 2. Προωθεί την υγιή αποτοξίνωση του ήπατος
 3. Υποστηρίζει τον μεταβολισμό του λίπους στο ήπαρ
 4. Προάγει τη μεταβολική αποτελεσματικότητα μέσω της βελτιστοποίησης της κυτταρικής λειτουργίας

Απόδοση και αποκατάσταση

Με την ηλικία, το σώμα μας χάνει μυϊκή μάζα και ο χρόνος αποθεραπείας μας από την άσκηση αυξάνεται. Τα ενεργά συστατικά του συμπληρώματος μπορούν να βοηθήσουν στην αναδόμηση του μυϊκού ιστού και στη μείωση του χρόνου αποκατάστασης, επιτρέποντάς μας να παραμείνουμε ενεργοί και υγιείς όσο μεγαλώνουμε.

Μπορεί επίσης να βοηθήσει στη μείωση της μυϊκής κόπωσης που προκαλείται από την άσκηση κατά τη διάρκεια και μετά την άσκηση. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της απόδοσης και να μας επιτρέψει να παραμείνουμε ενεργοί. Το συμπλήρωμα βοηθά στην αναπλήρωση των αποθεμάτων γλυκογόνου, παρέχοντας στους μύες την ενέργεια που χρειάζονται για να παραμείνουν ενεργοί. Βοηθούν επίσης στη μείωση της φλεγμονής και στη βελτίωση της ροής του αίματος στους μύες, συμβάλλοντας στη μείωση του χρόνου αποκατάστασης.

Key Takeaway:

 1. Πιο ουσιαστική απόδοση κατά την αερόβια άσκηση
 2. Αυξημένη μυϊκή δύναμη
 3. Βελτιωμένος χρόνος αποθεραπείας
 4. Μείωση της μυϊκής κόπωσης που προκαλείται από την άσκηση κατά τη διάρκεια και μετά την άσκηση
 5. Γενική βελτίωση της φυσικής απόδοσης

Μυοσκελετικό σύστημα

Τα ενεργά συστατικά του συμπληρώματος μπορούν να βοηθήσουν στην ενίσχυση των οστών, των μυών και των αρθρώσεων σας, καθιστώντας το πιο ανθεκτικό σε τραυματισμούς και ασθένειες.

Και πριν ξεχάσω…

Κυτταρική λειτουργία και υγιής γήρανση με υποστήριξη πολλαπλών συστημάτων

 1. Προστασία από οξειδωτική βλάβη των κυττάρων που οφείλονται τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς παράγοντες
 2. Συμβάλλει στην παραγωγή κυτταρικής ενέργειας
 3. Αναστέλλει την υπερσυσσώρευση ενεργών ειδών οξυγόνου και άλλων ελεύθερων ριζών
 4. Αυξάνει την αποτελεσματικότητα της μιτοχονδριακής παραγωγής ATP (ενέργεια) και την κυτταρική αναπνοή
 5. Προωθεί τη βιογένεση των μιτοχονδρίων και αυξάνει τη μιτοχονδριακή αποτελεσματικότητα
 6. Προωθεί τη βελτίωση της ποιότητας του ύπνου σε διάστημα έξι εβδομάδων
 7. Αύξηση στα επίπεδα βιώσιμης, φυσικής ενέργειας, εγρήγορσης και δραστηριότητας
 8. Μείωση της κόπωσης και/ή της γενικής κόπωσης

Συμπερασματικά…

Το CELLF της Mikra είναι μια ισχυρή τεχνολογία που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αξιοποιήσει τη δύναμη των βιολογικών συστημάτων. Αυτή η τεχνολογία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία νέων και καινοτόμων προϊόντων που μπορούν να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Είναι ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός για την ανάπτυξη νέων και βελτιωμένων προϊόντων που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στον κόσμο.


Προς την κοινότητά μου:

Εάν δεν έχετε δοκιμάσει ακόμα το CELLF και θέλετε να το διορθώσετε, εδώ είναι ένας εκπτωτικός κωδικός που θα σας εξοικονομήσει μερικά δολάρια. Κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς, χρησιμοποιήστε κωδικό DAI10 για να εξοικονομήσετε 10% έκπτωση για την πρώτη σας αγορά από WeAreMikra.com – ενημερώστε με τι παρατηρείτε τις πρώτες 30 ημέρες.


Bir cevap yazın